Të fundit

Reagon Arifi: “Kush ka vdekur për atdhe, nuk ka vdekur por ka le”

Reagon kryetari i Bujanocit, Nagip Arifi, në lidhje me vrasjen e policit kosovarë

Një ditë e rëndë për gjithë shqiptarët kudo që janë është kjo çfarë ka ndodhur sot në Republikën e Kosovës, një krim jo i rastësishëm por i orkestruar nga bandat kriminale Serbe, duhet që sa më parë të marrin denimin e merituar.

Ngushëllime familjes, kolegëve të punës dhe miqve të policit të vrarë në detyrë, ngushëllime gjithë shqiptarëve.

Lavdi heroit të Kosovës, rreshterit Afrim Bunjaku“ ka shkruar Arifi