LajmeTë fundit

Reagon Ilir Sadriu: Po promovohet megahajnia!

Z.Sadriu: Po promovohet megahajnia në kurriz të qytetarëve të Komunës së Preshevës.Ja dhe reagimi i plotë i nënkryetarit të PDSH-së z.Sadriu

Në foton e publikuar ne faqen e Komunës së Preshevës lidhur me prezantimin e projektit për renovimin e Shtëpisë së Shëndetit “Presheva” në Preshevë po mungon vetëm fotografia e punëkryerësit të këtij projekti!

Projektant i këtij projekti është Dimitrije Cvetanovic, i cili njëherit është edhe person përgjegjës për realizimin e punëve (Vijator) në projektin e renovimin të Shkollës Fillore “Vuk Karagjiq” si dhe në projektin që po realizohet në Shkollën Fillore “Prof. Ibrahim Kelmendi” në Preshevë.

Ky nuk është ndryshimi!
Hajnia duhet ndalur!