Lajme

Prej sot hapen kufijtë mes Hungarisë, Austrisë, Çekisë dhe Sllovakisë

Prej sot hiqen kufizimet për udhëtim mes Hungarisë, Austrisë, Çekisë dhe Sllovakisë, kumtoi mbrëmë shefi i diplomacisë hungareze, Piter Siarto.

Gjatë një drejtimi në Fejsbuk ai tha se shefat e diplomacive të vendeve të treta në një bisedë telefonike janë dakorduar që kufijtë të hapen sot në mëngjes në orën 8, transmeton agjencia MTI.

Qytetarëve do t’ lejohet t’i kalojnë kufijtë pa test negativ për koronavirusin dhe pa karantinë të detyrueshme”, saktëson Siarto.