Të fundit

Zyrtare: Dasmat në Luginë të Preshevës do të mbahen

Siç edhe kemi njoftuar javë më parë se nga muaji qershor pritej që të zbuteshin masat në lidhje me situatën e shkaktuar nga pandemia e virusit Covid-19.

Një ndër këto masa dhe në interes të madhë të qyetatrëve ishte numri i grumbullimit të njerëzve, posaçërisht në ambiente të mbyllyra.

Numri i lejuar për t’u grumbulluar ishte maksimal deri në 100 persona, ndërsa nga sot MinistriaLajmeve mëson se është vendosur që ky numër të rritet deri në 500 persona. Pra me këtë vendim të ri, nënkupton që darsamat në Luginë të Preshevës mund të bëhen pa asnjë mëdyshje.