Lajme

Zëdhënësi PDK-së: Kërcënimi ndaj Kurtit është sajim i tij

Zëdhënësi i Partisë Demokratike të Kosovës Avni Bytyçi, kërkuar që të hetohet rasti i kërcënimit ndaj kryeministrit në detyrë Albin Kurti, nga “Garda Vullnetare Shqiptare”.

Për arsye se sipas Bytyçit kjo mund të jetë një sajim nga vetë ai, për të mbjellur panikë dhe pasiguri për qytetarët dhe për t’i frikësuar gjyqtarët e Gjykatës Kushtetuese.

“Është më rendësi për qytetarët dhe për vendin tonë që të qartësohet saktë së a ka qenë i vërtetë ky kërcënim dhe nëse po, çfarë rreziku paraqet ky grup i padëgjuar më parë, por edhe të sqarohen dyshimet se kjo mund të jetë një sajesë tjetër e kryeministrit në detyrë për të ndjellë panik e pasiguri tek qytetarët, duke shfrytëzuar këtë rast edhe për t’i kërcënuar e frikësuar gjyqtarët e Gjykatës Kushtetuese”.

Shkrimi i plotë: