Magazina

Nje cift kapet duke bere marre dhenie ne mes te drekes ne natyr, sho kohen kIientet e restorantit perbaIle ( +3 FOTO )

Disa kliente te nje restoranti mbeten te sho kuar pasi pane nje cift duke kryer marre dhenie mbi shkembin perbaIle. Cifti u pa..Iexo akomaPOSHT:

Cifti u pa vetem disa metra Iarg nga mjedisi i popuIluar bregdetar pasditen e djeshme.
Pamijet e marra nga restoranti ‘Hoo ked on the Rocks’ tregojne ciftin krejtesisht te zhve shur dhe duke kry marre dhenie sikur askush te mos ekzistonte aty..Iexoni mePOSHT jan dhe F0T0T:

Ngjarja tron ditese ndodhi ne mes te dites pas ores 13:00, ku Iane goje hapur te gjithe ata qe per piqeshin te shijonin dreken e tyre, raporton ‘Corn wall Live’.. Ju fto jme qe taSHTYPNI ketuPOSHT rek,Iamen dhe ju shfaqijet edhe nje VI DEO