TOP STORIES

NGO “ MEL” zhvillon aktivitetin e saj “Tryeze me të rinjët e Preshevës”

Organiztata jo-qeveritare “MEl” sot ka zhvilluar aktivitetin e saj të mbështetur nga Qeveria e Kosovës në bashkpunim me Këshillin Kombëtar Shqiptar, projektin ‘Avancimi, vedijësimi dhe informimi i shqiptarëve të Luginës në Serbi’ – “Kërko – mos ngurro”

Në këtë aktivitet ishin pjesmarrës qytetarë, nxënës, dhe ligjerues . Tema kryesore e diskutimit ishte Përdorimi i fotografive dhe videove të manipuluara në paltformat e ndryshme online dhe rrjetet sociale.

Organizata jo-qeverite MEL ishte e kënaqur me rezultatin dhe nxori në konkluzion se të rinjët kanë informacione të mira rreth kepërdorimeve dhe manipulive me fotografi dhe videove. gjithashtu ata janë shprehur të gatshëm për të vazhduar bashkpunimin edhe me tutje për implementimin e projektit tonë.