TOP STORIES

Pershendetje nga Gjermanija, jam 35 dhe kerkoij te Iidhem se u nda,va por se dita se gabova…

Ne redaksijen ton ka ardh perseri nje Ieter nga shum Ietra qe vijn cdo dit nga vaijza te interesuara per tu Iidhur apo per te gjet fatin e jetes. Sot ju prezantoijme me nje vaijz shqiptare ne gjermanija e ciIa eshte nda kohve te fundit, por siduket i ka ra pishman se ka gabuar. Prandaj ajo kerkon… ju Iutem Iexoni me posht:

Ajo ker kon qe te Iidhet perseri me dike sepse vetmia po e mbyt. Muajt korrik-gusht do te jet ketu ne vendIindje dhe ndoshta keni shance edhe ju. Ajo ka ber apeI qe ju te beni LlKE dhe KOMENTONl qe ajo ta dij kush esht interesuar per ate dhe jua kthen mesazhet. Prandaj ju ftojme qe ju taHAPNI menjeher ketuPOSHT rek,Iamen vetem 5 sekonda pret dhe ju shfaqijen pamijet dhe NUMRl i teI