Shqipëri

Nesër seanca e fundit në Kuvend për këtë sesion

Kuvendi i Shqipërisë zhvillon ditën e nesërme seancën e fundit parlamentar për këtë sezon.

Në seancën e ditës së nesërme pritet të mbahet një interpelancë e thirrur me ministren e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Besa Shahini.

Deputetët e Kuvendit të Shqipërisë pritet që nesër të shqyrtojnë miratimin e raportit vjetor i Këshillit të Ministrave mbi zbatimin e politikave në shërbimin civil për vitin 2018 dhe miratimin e 15 projekt-ligjeve, mes tyre edhe ndryshimet e propozuara në Kodin Penal.

Ndërkohë që po nesër në orën 09:30 PS pritet të zhvillojë mbledhje të grupit parlamentar në sallën e seancave plenare.