Lajme

Në rrugën regjionale Preshevë-Bujanoc, sot janë bërë sinjalizime shtesë të kufizimit të shpejtësisë

Një nga shkaktarët kryesorë të aksidenteve në rrugë, është tejkalimi i shpejtësisë gjatë drejtimit të automjetit.

Pas një numri të konsiderushëm të aksidenteve, si pasojë e mosrespektimit të shpejtësisë së lëvizjes së automjeteve në rrugën regjionale Preshevë-Bujanoc, sot janë bërë sinjalizime shtesë të kufizimit të shpejtësisë si dhe janë vendosur dy pika të kontrollimit të shpejtësisë me radar.