Të fundit

Mjalti i Preshevës fiton “Medaljen e Artë” në Tuzëll të Bosnjes dhe Hercegovinës

Ne garen nderkombetare te bletareve ne Tuzel “Medena Tuzla 2020” moren pjese edhe bletaret nga Presheva te cilet edhe ne kete gare moren cmime per cilesine e mjaltes ne regjionin tone.


Per bletaret Preshevar Selami Bektashi, Adnan Jusufi dhe Veli Mustafa ishte ky vit i sukseve te cilet u dekuruan me medalje te arta ne kete gare ndërkombëtare për kualitet të mjaltit “Medena Tuzla 2020” që u mbajtë në Bosnje dhe Hercegovine.

Ne kete gare kane marrur pjesen 240 bletare nga 10 shtete te ndryshme nga 3 kontinetet Evrope, Amerike dhe Australi. / Presheva.al