Të fundit

Ambasadori Hill të mërkurën dhe të enjten do të qëndroj në Preshevë e Bujanoc

Ambasadori amerikan në Serbi, Christopher Hill do ta vizitojë të mërkurën dhe të enjeten komunat Preshevë dhe Bujanoc.

Hill do të pritet në takime të ndara nga kryetari i Preshevës, Shqipri Arifi dhe ai i Bujanocit, Nagip Arifi.

Ambasadori, Christopher Hill do ta realizojë edhe takime tjera me faktor politik relevant lokal./Titulli.com/