Lajme

Maskat do të jenë të detyruara nga shtatori nëpër shkollat dhe Serbisë

Shtabi i Krizave në Serbi përmes një konference për mediat serbe ka dalur me një vendim të ri në luftën kundër koronavirusit.

Masa e re e cila pritet të fillojë zbatimin nga shtatori i këtij viti është mbajtja e maskave mbrojtëse në shkollat dhe universitetet e Serbisë.

Mediat serbe këtë vendim nga ana e Shtabit për Kriza e konsiderojnë si element të ri që do të ndikojë në xhepat e prindërve të cilët do të jenë të obliguar ti sigurojnë fëmijeve të tyre maska të reja thujase për çdo ditë!.