Të fundit

Lista “ADSH” grumbullojnë nënshkrimet për zgjedhjet parlamentare

Lista e Përbashkët “Alternativa Demokratike Shqiptare ” ka përfunduar procedurën e mbledhjes së nënshkrimeve për zgjedhjet parlamentare të 3 prillit në Serbi, përcjell Ministria e Lajmeve

Njoftimi i APN-së

Qytetarët dhe anëtarësia e gjerë e dy subjekteve tona politike pjesëmarrëse në listë i dhanë dritën e gjelbër Listës së ADSH-së për zgjedhjet parlamentare me një mbështetje masovike në kohë rekord.

Alternativa Demokratike Shqiptare shpreh mirënjohjen e saj për të gjithë ata që përkrahën Listën.