Të fundit

EKSLUZIVE: Shqiprim Arifi pritet të jetë kandidat për deputet në zgjedhjet parlamentare

Sipas infomaciomeve të brendshme që ka siguaruar redaksia e Ministria e Lajmeve, kryetari i APN-së Shqiprim Arifi pritet të jetë kandidat për deputet nga lista “ Alternativa Demokratike Shqiptare, raporton Ministria e Lajmeve.

Sot lista e “ADSH-së” ka përfunduar procedurën e grumbullimit të nënshkrimeve, por ende nuk e ka bërë zyrtare listën e kandidatëve për deputet. Ministria e Lajemeve do ta publikoj lajmin pas zyrtarizimit të kandidatëve që priten të shpallen sonte nga partnerët koaliconar të APN-së dhe LR-rë.