LajmeTë fundit

Kuvendi i Sërbisë miraton marrëveshjen për hapjen e kufirit Miratoc-Llojan

Kuvendi i Republikës së Sërbisë në seancën e dhjetë parlamentare ka miratouar marrëveshjen e nënshkruar para disa dite në mes të Republikës së Serbisë dhe Maqedonisë Veriut për hapjen e kufirit Llojan- Miratoc, raporton Ministria Lajmeve.

Kjo marrëveshje gjatë kësaj seance është miratuar me 139 vota për dhe asnjë kundër.