Lajme

Përfundojnë 70% e punëve në Autostraden e Gjilanit shumë e rendësishme edhe për Luginën

„Të dashur qytetarë, tani kanë përfunduar përmbi 70% të punimeve për Ndërtimin e Autostradës së Gjilanit.
Paralelisht, po zhvillohen punime në të 8 (LOT-et) e kontratave ekzistuese, ku po punohet maksimalisht për Finalizimin e Autostradës.

🛣️Autostrada e Gjilanit shumë shpejtë do të bëhet realitet, për ta gëzuar të gjithë qytetarët e vendit dhe të rajonit“ – ka njoftuar minstri Liburn Aliu