Të fundit

Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi merr vaksinën antiCovid

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi merrë vaksinën kundër Covid-19 në Shtëpinë e shëndetit.

Ky është postimi i plotë në facebook i Nagip Arifit:

Beteja jonë për parandalimin e përhapjes së Covid 19, përveç mbajtjes së maskave dhe distancës, vazhdon edhe me imunizimin e qytetarëve.

Unë, sapo mora vakcinën Pfizer, dhe apeloj që edhe qytetarët tjerë të kryejnë vakcinimin.