Të fundit

Gjimnazi dhe Shkolla e Mesme teknike në Preshevë nesër do të mbesin pa energji elektrike për disa orë

Elektrodistribucioni ka njoftuar se nesër një pjesë e rrugës “15 Nëntori” në Preshevë do të mbetet pa energjike elektrike për shkak të punimëve nga ora 09: deri më 11:00, raporton Ministria e Lajmeve.

Njoftimi plotë :

Për shkak të punimeve në objektet energjetike, nesër, e mërkur, 23 mars 2022, do të mbetet pa energji elektrike Gjimnazin dhe shkollën e Mesme teknike në Preshevë në periudhën prej orës 09:00-11:00
orë.