LajmeTë fundit

” Kryetari Arifi, mbeshtet artistet Preshevar”

Kryetari Komunes se Presheves, Shqiprim Arifi, sot ne rrejtin e tij ne fejsbuk, informoj opinionin se ne zyren e tij priti perfaqesuesit e Shoqates Kulturore Artistike “Presheva” , dhe te cileve ne ditet ne vijim do ti jape dhe mbeshtetje financiare.

SHKA Presheva dite me pare ishte themeluar si nisme e profesorit te muzikes Mevlan Halimi, derisa brenda pak diteve ata realizuan dy paraqitje te shkelqyeshme ne Prishtine e Presheve.
SHKA Presheva ne fillim ne muajit Maj me koncertim e tij te pare do te paraqitet edhe ne kryesitetin e Shqiperise ne Tirane.