Showbiz

Këngëtari preshevar Buli i këndon Preshevës

Këngëtari preshevar Buli, së fundmi i ka kënduar qytetit ku u lind dhe u rrite e që është qyteti i Preshevës.

Bëhet fjalë për këngën e mirënjohur patriotike, që e kishte kënduar vite më pare Ilir Shaqiri, ndërsa këngëtari Buli e ka risjellur me një version të tjetër këtë këngë.

Më poshtë mund ta ndëgjoni videon e këngës kushtuar Preshevës :

Kliko- https://youtu.be/0hKVcgLUnYk