KryesoreShqipëri

Sërish në rrugën e Rinasit, grabitet makina blind e transportit të parave

Sërish në rrugën e Rinas, grabitet makina blind e transportit të parave.Policia ka shkuar ne vendin e ngjarjes.Mirepo, asgje deri me tani nuk eshte konstatuar se si ndodhin dhe se kush ishin personat qe bene kete grabitje.Policia shtetit thone se hetimet dhe kerkimet per gjetjen e haduteve te parave.