Shqipëri

Plas grushti në studion e emisionit në televizionin Scan, rrihet Kol Nikolla dhe Fiqiri Xibri

Në një video të hequr nga qarkullimi, shihen se si dy sindikalistët, Kol Nikolla dhe Fiqiri Xibri, zihen me grushta në një studio televizive.

Sindikatat në këto 30 vite kanë përfituar pasuri të pafundme, por për fatin e keq, pesha e tyre ka rënë, ndërsa janë kthyer në shtojca të partive politike.