Shëndetësi

Ka filluar vaksinimi i personave me vaksina kundër gripit sezonal

Siç e dimë të gjithë se në këtë periudhe kohore lajmrohen gripat apo viruset sezonal.Andaj shëndeti jonë duhet të jetë prioritar dhe me kujdes të veçantë për ne. Ministria Lajmeve njofton të gjithë qytetarët e komunës e Preshevës se “Shtëpia e Shëndetit” në Preshevë ka filluar vaksinimin e personave me vaksina kundër gripit sezonal të cilat plotësojnë kriteret shëndetsorë të Bashkimit Evropian.

Sipas drejtorit të Shtëpisë së Shëndetit, Driton Salihu.

Të gjithë të interesuarit duhet të lajmrohen tek mjeku i zgjedhur.