TOP STORIES

Jam lNA, 43 vjece. Dua nje BU RR qe i pun0n vegIa. Ja NUMRlN tim…

Nje ker kes teper lnteresnate na ka ardh sot ne redaksin tone, nga nje zoje e ciIa esht shpreh se esht ne ker kim te nje bu rri, qe esht akoma i fu qishem, sepse me kaIimin e vitev edhe vegIa e mashkuIlit spo punon me. Ka then se… Iexojeni akoma deri ne fund kerkesen:

Ka then: ‘Jam lNA, 43 vjece. Dua nje BU RR qe i pun0n vegIa’ , duke e Ien ne fund edhe nr e k0ntak tit. Ju mjafton qe te beni LlKE dhe KOMENTE dhe te gjitha do Iexohen nga zoja ne fjaIe nje e nga nje. PER TA MARR NUMRlN E KONT,TAKTIT TE SAJA JU LUTEMI taSHTYPNI KETE REK LAMEN ketuPOSHTE DHE DO JU SHFAQIEN TE DHENAT DHE PAMIJE TE KESAJ BUKU ROSHE