LajmeTë fundit

Haradinaj: Si mund të japësh veriun 500 mld dollarë?! Rusia paguan në Kosovë e Shqipëri

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj në një intervistë për “Tempora” nga Sonila Meço në Ora News, tha se nuk mund t’i jepet Serbisë veriu i vendit që ka një pasuri prej 500 miliardë dollarë.

Haradinaj: Kushdo që lëviz në kufij është në agjendën e Putinit. Ridizanjimi i kufijve është agjentë e Putinit. Me ju thënë shqiptarëve jepni veriun 500 miliard, ku Shqipëria buxhetin vjetor e ka 4 miliardë dhe Kosova 2 miliardë. Krejt është kalkulim i agjenturave të Moskës, në të cilën kanë rënë në grakcë plot në Kosovë dhe në Shqipëri dhe kanë marrë paret e tyre.