Lajme

Gjuriq: Prishtina në heshtje, por me metodë agreasive po i dëbon serbët

Drejtori i të ashtuquajturës Zyre Serbe për Kosovë, Marko Gjuriq tha sot se në lidhje siç tha ai “mungesën e ushqimit në veri të Kosovës” dhe se “është në zhvillim një skenar me bazë në Prishtinë që serbët në Kosovë të dëbohen në një mënyrë të heshtur, por agresive”.

“Shtatë muaj pas futjes së taksës për mallrat nga Serbia qendrore, mediat shqiptare janë të habitura se nga vjen katastrofa humanitare në veri të Kosovës”, tha ai, transmeton Klan Kosova.