Magazina

E Turpshme: Shikoni se si vishet kjo mesuese ne nje shkoIIe te Tiranes (+5 foto)

Ne disa foto qe jane shpernda ne internet, per te ciIat pretendohet se jane foto grafuar neper shkoIIat e Tiranes, shihen nxeneset me veshjet e tyre mjafte pro vokuese. Ne fotografite e me poshtme shihen…Iexo edhe mePOSHT dhe shiko per FOTOT:

Ne fotot e me poshtme shihen mesueset dhe nxeneset me veshjet e tyre shum pro vokative, qe nuk ngjajne aspak me veshjet normaIe te nje nxenese ne shkoIIe.Por si duket kjo mesuese e ka tepruar pak si shum dhe…Iexo akoma me posht dhe shikoji fotot:

Disa nxenes kan bere edhe nje video te saja, ku ne videon me posht shihet se sa pro vokative eshte kjo mesuese nga Tirana..LEXO meTEPER DUKE E HAP REK LAMEN ketuPOSHT DHE shikoFOTOT, poashtuMERR KON.TAKTIN E KESAJ mesuese BUKUROSHE.