Të fundit

Fitim Haliti dhuron shtëpisë së shëndetit në Preshevë 2000 maska mbrojtëse

Fitim Haliti nga Presheva sot ka dhuruar në shtëpinë e shëndetit në Preshevë 2000 maska mbrojtëse.
Edhe pse jeton dhe punon në Prishtinë, z.Fitimi ka shpreh dëshirë që këto maska në këtë kohë pandemie ti dhuroj për qytetarët e Preshevës.

“Një pjesë do ti shpërndajmë për qytetarët e komunës së Preshevës aty ku ka nevojë më së shumti, sidosmos para bankës, postës po edhe në qytet” ka shkruar drejtori i shtëpisë së shëndetit, Driton Salihu, i cili e faleminderon Fitimin për këtë gjest human./presheva.com