(Foto) Vazhdojnë punimet në renovimin e gjimnazit: ” Skënderbeu “

Kështu duket salla e edukatës fizike pas përfundimit të punimeve.

Punimet janë duke ecur sipas planit dhe shumë shpejt do të përfundoj komplet renovimi i kësaj shkolle, transmeton Ministria e Lajmeve. Më poshtë i keni fotografitë të renovimit të sallës sportive.