Lajme

Fëmija vjedh show’n nga Veseli, Limaj e Ahmeti. Nuk ua lëshon mikrofonin derisa i thotë këto fjalë

Derisa Ekipi Shtetëror për dialog, ka dorëzuar platformën për dialogun me Serbinë në Kuvendin e Kosovës, një fëmijë vjedhur shoë’un.

Ai ka dalur në foltoren ku pritej të flisnin Kadri Veseli, Shpend Ahmeti dhe Fatmir Limaj, dhe ka thënë ‘Urime UÇK’ja’.

Më pas Kadri Veseli u ka thënë disa fëmijëve që ishin prezent në Kuvend, që të shkojnë dhe ta mbajnë një seancë.