LajmeTë fundit

Është shpallur lista e projekteve fituese nga konkursi i KNSH-së

Gjatë ditës së sotme është shpallur lista e projekteve fituese nga konkursi i shpallur nga Këshilli Kombëtar Shqiptar.

Projektet përfituese nga organizatat joqeveritare që veprojnë në fushat përkatëse ku edhe ka mandat Këshilli Kombëtar Shqiptar, kanë për qëllim avancimin dhe përmirësimin e gjendjes në fushat të cilat bien në kompetencat e KKSH-së.

Më poshtë gjeni edhe njoftimin dhe listën e përfituesve dhe projektet që pritet të realizohen.