Të fundit

Kamberi për donacionin e Qeverisë kosovare: Faleminderit Albin, faleminderit Kosovë

Sot, përfundimisht u përmbyll procedura e transferimit të 200 mijë eurove nga Buxheti i Republikës së Kosovës në buxhetin e komunës së Bujanocit.

Për këtë edhe zyrtarisht njoftoi kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, transmeton Ministria Lajmeve.

Kamberi këtë donacion e ka vlerësuar një hap të madh dhe konkret nga ana e Qeveisë kosovare.

Postimi i plotë :

Sot, përfundimisht u përmbyll procedura e transferimit të 200 mijë eurove nga Buxheti i Republikës së Kosovës në buxhetin e komunës së Bujanocit.

Hap i madhë para. Realizim konkret.

Vendimi i marrë javën e kaluar nga Qeveria Kurti u bë realitet.

Standardi i ri i transferimit të drejtëpërdrejtë në llogarinë e komunës është risia dhe fenomeni.

Shuma prej 200 mijë eurove është poashtu standard i ri i vendosur nga kjo Qeveri dhe nga Kryeminstri Kurti.

Përfshirja e Luginës me 500 mijë euro ndihmë është përkujdesje dhe përkrahje.

Faleminderit Kosovë.

Faleminderit Albin.