Të fundit

Doli nga shtypi romani për fëmijë „Ëndërra e Malit“ i autorit Bilall Maliqi

Ka dal nga shtypi libri më i ri, romani për fëmijë me titull “Ëndrra e Malit”, i autorit Bilall Maliqi.

Ky libër është botuar nga Shtëpia Botuese  “Lena” Prishtinë.

Me këtë rast, autori Maliqi e ka falenderuar redaktorin e librit, shkrimtarin e njohur Odise Plaku, redaktorin gjuhësor, prof. Xhemaludin Rexhepin, dizajnuesen e kopertinës Laura Shulemaja dhe të gjithë stafin e mrekullueshëm të shtypshkronjës “Lena” në Prishtinë.