Lajme

Debakël, PSD me rezultat tepër të dobët

Partia Social Demokrate s’do ta ketë asnjë përfaqësues në Kuvendin e Kosovës.

Në rezultatet përfundimtare del se subjekti i Shpend Ahmetit s’ka arritur të fitojë asnjë ulëse në legjislativin e Republikës.

Këto janërezultatet e secilit kandidat, duke krahasuar edhe sa ishin me votat e Vetëvendosjes.

Shpend Ahmeti 5508 (PSD) – 76 mijë vota (VV)

Fisnik Ismaili 1618 (PSD) – 17 mijë vota (VV)

Frashër Krasniqi 3762 (PSD)– 7237(VV)

Driton Qaushi 1999 (PSD) – 10 mijë vota (VV)

Dardan Sejdiu 4339 (PSD) – 39 mijë vota(VV)

Visar Ymeri 5089 vota (PSD) – 41 mijë vota (VV)
Dukagjin Gorani 1398 (PSD) 11 mijë vota (VV)

Dhe kanditatët e tjerë të PSD poashtu kanë pësuar debakël në zgjedhjet e 6 tetorit.