Showbiz

Bright Side rendit Dua Lipën në mesin e yjeve që duken bukur edhe pa makeup

Nga Miley Cyrus e deri tek Gwyneth Paltrow, ka shumë fytyra publike të gjinisë femërore që nuk kanë frikë ta fshijnë makeup-in dhe me krenari ta shfaqin lëkurën e tyre natyrale.

E edhe pse shoqëria vazhdimisht vazhdon të thotë që femrat duken më të bukura me makeup, ata që mund ta vlerësojnë bukurinë e vërtetë e dinë se kjo është larg së vërtetës.

Për këtë arsye Bright Side ka bërë një listë disa të famshme që duken mahnitshëm edhe kur nuk kanë asnjë grimcë të makeup-it në fytyrë, në mesin e tyre edhe këngëtarja kosovare, Dua Lipa.