Lajme

Bletarët preshevarë u shpërblyen me medaljen e artë në garat ndërkombëtare Tetova Awards 2019

Bletarët preshevarë gjatë ditës së sotme, morën pjesë në garant ndëkombëtare “Tetova awards 2019”, ku pjesmarrrës ishin 250 garues nga i gjithë Balkani dhe disa shtete të Europës Qëndrore.

Garuesit preshevarë në këtë ceremoni u shpërblyen me medaljen e Art për cilësinë mjaltit më të mirë.