Të fundit

Arifi: Ministri Liburn Aliu përdori shtetin e Kosovës për të mbrojtë djalin e axhës dhe kojshiken e tij

Në fjalimin e parë të tij si kryetar i Komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi thumbon Ministrin e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës Liburn Aliun

Arifi i shpres se ministri Aliu përmes subjektivitetit të tij e përdori shtetin e Kosovën për të mbrojtë djalin e mixhës dhe kojshiken e tij

Mes tjerash si shtoi se proceset demokratike i përkasin preshevarëve dhe askush nuk mund ti pengoi ato