Lajme

Viciq : Haradinaj genjen se jane 40 ushtare ne Ushtrine e Kosoves

Presidenti i Serbise Aleksander Vuciq, sot u takua me perfaqsuesit e Listes Serbe te Republikes se Kosoves.Gjate ketij takimi u diskutua per zhvilimet e fundit politike mes dy shteteve e ne vecanti per zhvillimet politike ne Republiken e Kosoves. Kryeminstri Ramush Haradinaj ka emrur Ministrin e re te partise SLS,duke zevendsuar me ministrin e shkarkuar nga qeverise Kosoves qe ishe ministri Rikallo.Lista Serbe per kete zgjedhje te ministres se re nga ana e qeverise se Kosoves , kane ardhur qe te takohen me presidentin Vuciq e qe kane shprehur revolten e tyre dhe jane shprehur se duan te largohen nga qeveria e Kosoves dhe te gjitha institucionet e vendit te Republikes se Kosoves.Mirpo. Vuciq i ka lutur ata qe te jene me te duarua edhe 45 dite se paku, deri sa ai te realizoj disa takime me nderkombetar te huaj.Por. ajo qe nuk u la pa u permendur nga ana e presidentit te Serbise ishte . reagimi i tij per te antaresuarit e kadeteve serbe ku deri me tani mbas informacioneve jane regjistruar 40 ushtare ne nacionalitet serbe se Ushtrine e re te Kosoves. Presidenti Vuciq tha se, Kryeminstri Ramush Haradinaj po genjen!, sepse nuk jane as gjysma e ketij numri qe deklarohet nga z.Haradinaj.Dhe me tutje vazhdoi duke thene se po te ishin 40 ushtare te ri “kadet” te nacionalitetit serb atehere, te dalin publikishit qe ti shohim edhe ne, transmeton ministrialajmeve.com