LajmeTë fundit

Veseli: Nëse del diçka e vërtetë në rastin e fajdes, jap dorëheqje

Gjatë ditës së djeshme, mediat kanë publikuar një video ku përmendet emri i kryeparlamentarit Kadri Veseli duke ngritur dyshime për përfshirjen e tij në një grup që dyshohet për fajde dhe mashtrim.


Por, një gjë të tillë e ka mohuar kategorikisht Kadri Veseli.

“Është apostrofuar emri im nga protagonistët e incizimit që janë të dyshuar për fajde, mashtrim dhe krime të tjera të rënda”.

“Dua të deklaroj se nuk kam të bëj asgjë me këtë rast dhe as me personat e përfshirë në këtë rast. Ky është një rast klasik i mashtrimit dhe manipulimit për çfarë janë i bindur se organet e drejtësisë kanë qenë në dijeni me kohë”.

Madje, Veseli në konferencën për media ka thënë se do të japë dorëheqje në rast se vërtetohet e kundërta.

“Dua të ju siguroj se nëse del vetëm një indikacion i përfshirjes time në këtë aferë, do të japë dorëheqje”.

“Ky është morali im, besimi im jetësor dhe kjo është politika ime. E them me siguri të plotë se emri im është keqpërdorur në një akt kriminal të mashtrimit”.