Lajme

Vasfije Krasniqin e mbështet edhe kryeministri i Kanadasë

Ambasadorja e Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ka poublikuar një fotografi të kryeministrit kanadadez Justin Trudeau me Vasfije Krasniqin

Ajo ka falenderuar kryeministrin Trudeau dhe ka thënë se falë tij zëri i të dhunuarve në Kosovë do të jetë më i fuqishëm.

Shkrimi i saj i plotë:

Faleminderit kryeministër, ju jeni mbështetës i shquar i të drejtave të grave. Me mbështetjen tuaj zëri i 20000 grave dhe burrave të përdhunuar gjatë luftës në Kosovë është më i fortë. #powerforgood @Katja_Iversen @KosovoinCanada @lulzimh # WD2019 ???? ”