ShëndetësiSporti

Ushtrim i thjeshtë dhjetëminutësh: Përmirëson qëndrimin dhe eliminon dhembjet e shpinës një herë e përgjithmonë!

Ky trening do t’ju lirojë nga dhembja e pakëndshme.

Mënyra bashkëkohore e jetës, e cila nënkupton mjaft qëndrim ulur dhe kohë të kaluar kryesisht para kompjuteri, ka kontribuar në shfaqjen e dhembjeve të shpinës dhe në qëndrimin jo të drejtë.

Pothuajse çdo i dyti njeri vuan nga ndonjë formë e dhembjes së shpinës, mirëpo lajm i mirë është që ekzistojnë ushtrime të cilat e zgjidhin këtë problem, transmeton Telegrafi.

Ajo që është posaçërisht mirë është se janë shumë të lehta për ekzekutim, por edhe nuk marrin shumë kohë.

Këto ushtrime forcojnë muskujt e shpinës, por edhe muskujt e stomakut, të cilët kanë rol shumë të rëndësishëm në qëndrimin drejt të trupit.

Në video-xhirimin në vazhdim shikoni si duken këto ushtrime dhe filloni që sot t’i bëni: