LajmeTë fundit

Tërmet i fuqishëm në Prishtinë

Një termet tejet i fuqishëm është degjuar në Kosovë.

Dridhjet më të fuqishme janë degjuar në Prishtinë, ndërkohe raportohet shumë qytetarë janë parë rreth orës 03:50 jashtë banesave të tyre nga frika se kjo do të ndodhë sërish.

Tërmeti prej 6.3 ballësh fillimisht u reagjistrua në Shqipëri, më pas u dëgjua në Kosovë e Maqedoninë Veriore.

Epiqendra e këtij termeti ishte Durrësi.

Tërmeti i parë u shënua 6.3. Të tjerët 4.6, 4.4 dhe 4.0.