Kryesore

Të mërkurën pritet të mbahet seanca konstituive në Bujanoc

Seanca konstituive e Kuvendit Komunal të Bujanocit pritet të mbahet të mërkurën, raporton FOLonline.

Tashmë është caktuar edhe rendi i ditës ku pritet të zgjedhen organet e reja të legjilslativit komunal, si kryetari i KK, nënkryetari dhe sekretari.

Pas kësaj seance, mund të pasojë takimi i dytë me zgjedhjen e kryetarit të komunës, zëvednësit të tij dhe anëtarëve të Këshillit Komunal.

Për shkak të situatës emergjente dhe kushteve epidemilogjike, seanca konstituive do të mbahet në sallën e madhe të shtëpisë së kulturës