FutbollSporti

Sulm fizik me paramendim, ndaj futbollistëve te klubit “Lugina” në Levosojë!

Duke pare sukseset e klubit Lugina qe tani e disa vite ne Lugine te Preshevës e me gjere , klubi Lugina perskej problemet e gjera qe ka , ne gjiron e fundit ndaj Levosojes , futbollistet e Lugines sulmohen në pabesi gjatë ndeshjes ne menyre te orkestruar nga klubi vendas .

Duke ditur cilesine e futbollisteve qe ka klubi , ekipi vendas kishte pregaditur skenar qe nga fillimi i

ndeshjes, qe menyra e vetme ta ndalonte fitoren e Lugines ishte perleshja fizike ndaj futbollisteve ne menyre tinxare .

Siç e cekem dhe me larte ishte e gjitha e orkestruar dhe nder qellimet kryesore e sulmit fizik ndaj klubit Lugines ishte dhe kombesija shqiptare klubit.
Gjate gjithe lojes futbollistet kundershtar dhe publiku ne vazhdimesi kan fyre baza kombetare, gjuhën, dhe fetare.
Prandaj ju bëjmë thirrej organeve të Drejtësis, organeve Komunale dhe medijave që këtë rastë tinxar në dëmë të vetmit klub Shqiptar ta shqyrtojn në organt më të larta.
Ngjarjet që kan ndodhur sot dhe kohë më parë në ndeshjet tjera si misafir klubi Lugina nuk ka siguri per ndeshje, dhe kjo tregon se të drejtat e Shqiptareve në këtë pjesë janë në gjendje të mjerushme.

Klubi Lugina , do te jene gjithmone prane futbollisteve ne cdo lloj rasti , e ne cdo lloj vendimi .