Shëndetësi

Soda e bukës lufton infeksionet urinare më mirë se ilaçet

Soda e bukës rregullon strukturën kimike të organizmit dhe përshpejton shërimin e tij.Soda e bukës përmban bikarbonat sodiuqë dhe reagon menjëherë sapo bie në kontakt me substanca acidike si uthulla apo kosi.


Sipas ekspertëve soda bikarboni lufton infeksionet urinare më mirë se ilaçet. Disa ekspertë thonë se këto infeksioni mund të përsëriten rreth dy herë në vit. Nuk ka rëndësi nëse jeni duke kaluar infeksionin tuaj të parë apo të pestin ndjesia është e njëjtë dhe nuk është aspak e këndshme.

Por ka një recetë popullore e cila mund t’ju shpëtojë pa përdorur ilaçe shumë herë.

Do t’ju duhet vetëm:
1 lugë gjellë sodë buke dhe 200 ml ujë. Tresni sodën në ujë dhe përziejeni vazhdimisht derisa të lidhen. Piheni këtë pije dy herë në ditë për tre ditë rresht. Infeksioni urinar do të zhduket brenda pak ditësh. Përveç kësaj, ju mund të zieni kamomil dhe të shpëlaheni në vendin intim gjatë këtyre 3 ditëve, sa herë të urinoni.

E garantuar që kështu do ta zhdukni infeksionin urinar pa ilaçe, pasi e luftoni si brenda organizmit, ashtu edhe jashtë dhe nuk do të keni efekte anësore si ilaçet.