Lajme

Shtyhet seanca e Kuvendit Komunal

Sot sic dihej sot ne oren (12:00), ishte parapare qe te zhvillohet seanca e radhes ne Kuvendin Komunal ne komunen e Presheves.

Megjithate, sipas informatave jozyrtare, qe ka siguruar stafi yne, seanca e parapare per diten e sotme do te shtyhet per nje date tjeter , transmeton Ministria e Lajmeve.

Nuk dihen ende arsyest kryesore per mos mbajtjen apo mos zhvillimin e seances, por ministrialajmeve ka mesuar se kryesuesii te Kuvendit Komunal Sami Saliut i ka ndodhur nje rast vdekje, dhe ai nuk eshte i gatshem per mbarvajtjen e seances per sot, dhe konsiderojm se nje munges e tille e pamundeson zhvillimin e Kuvendit Komunal.Sepse, sic dihet pozita ne Kuvend eshte me numer minimal dhe se nese ndodhin mungesa te kellishtareve te pozites, gjithashtu mund te kemi raste te njejta si rastin qe ndodhi sot me kryesusin Sami Salihu.