Të fundit

Shtëpia e Shëndetit në Preshevë rikthen radiologun Nazmi Arifi

Shtëpia e Shëndetit “Presheva”, e ka rikthyer pas pensionimit dr.Nazmi Arifin (radiolog) në shërbimin e rentgen diagnostikës, transmeton Ministria e Lajmeve.

Kujtomë se dr.Arifi është pensionuar në vitin e kaluar, mirëpo ai ishte i vetmi radiolog në institucionin në fjalë ku dhe si pasojë shërbimi i rentgen diagnostikës mbeti pa radiolog. Tani me rikthimin e z.Arifi qytetarët e komunës së Preshevës kanë mundësinë që të kryejnë kontrollimet në këtë shërbim duke filluar nga ora 10:00 deri në ora 13:00