TOP STORIES

Shqiptari martohet me Serben, por e gjen e papritura. Familja e nuses e rrahin dhe…

Nje histori interesante ka ardhur ne radaksine tone rreth nje rasti te rralle ne trevat tona. Nje Shqiptar nga Shkodra ka marre per grua nje nuse Serbe nga Beogradi, por atij i ka ndodhur ajo qe nuk do te deshironte askush ti ndodhte. SHTYP REK LAMIN ME POSHT PER T VAZHDU LEX IMIN.

Familja e nuses i ka dale ne prite dhe e ka rrahur keq, per arsye se ata nuk kishin qene dakord qe motra e tyre te martohej me Shqiptar. Fatmiresisht ai tani eshte ne gjendje shume te mire dhe i lumtur me nusen e vet dhe

Qe nga dita qe ka ndodhur kjo, tashme edhe nusja nuk flet me me familjen e saj, por shpreson qe do te rregullohen maredheniet ne te ardhmen