Të fundit

Nxënësit e shkollës fillore “Ibrahim Kelmendi” në Preshevë, mbajnë garat e notit

Pas ndërprerjes së aktiviteteve sportive për shkak të pandemisë COVID-19, Qendra Sportive “Presheva” në Preshevë ka zhvilluar garat në not me nxënësit e shkollës fillore Ibrahim Kelmendi në Preshevë.

Gara ka filluar nga ora 14:30 dhe eshte mbajtur në pishinën “Princesha” në Bushtran.

Vendin e pare ne kategorin e femrave e ka fituar Shendrita Emini, ndersa vendin e dyte e ka zene Erda Iljazi dhe te tretin Lea Saqipi.